SPONTANT.OCH.KRAVLÖST

Satt och tänkte över vilket fint liv jag egentligen har. Just nu, när jag är på paus som jag kallar det, så lever jag ett spontant och kravlöst liv. Gick igenom gamla skrifter där jag 2010 skrev att jag trodde att jag borde vara ung och spontan, och har via mina nya bekantskaper insett att livet som jag är van inte alls varit lika spontant som jag tänkte mig. Är så glad över allt jag genomgått i livet. Alla motgångar och även alla framgångar. Det har ju trots allt gjort mig till mig själv. 

Att ligga vaken 03.46 hörde inte till det vanliga i mitt förflutna men dessa dagar har det kommit att bli en vardag. En vardag som det visade sig att jag skulle tycka mer om än jag trodde. Att man 20.00 inte kunde köpa färdig mat någon annanstans än MAX tillslut blev till att man har tillgång till uteliv var dag. Att mitt liv blev upp och nervänt på en vecka. Att allt som sker faktiskt oftast leder till något gott.

Tänk hur nära skratt och gråt ligger varandra, det är lätt hänt att vi trillar över. Jag anser att även när livet är skit så kan det alltid bli värre, men framförallt bättre! Var öppen och se dig omkring, se på vad du är stolt över, se vilka fina människor som finns omkring dig, se möjligheterna istället för att titta ner och se skiten. 

Livet har en fin jargong och allt som sker mellan födsel och död ska vi vara tacksamma för. Det är vad som gör dig till dig och mig till mig.
//S