SUSHI.DJUNGEL

1,5 timmar kvar till ett provjobb. Idag blir det på Bryggen Asian Cooking, en fin resturang med sushi och asiatisk mat. Så för tillfället så har jag försökt plugga in deras meny, vilket är en hel djungel av olika sushirätter. Men in går det förhoppningsvis. Fick order om svart skjorta, svarta brallor och svarta skor också vilket ledde till att jag givetvis var tvungen ut på stan imorse för att leta en skjorta som satt som den skulle. Vilket inte är tvärlätt, men jag fann en så nu ska den bara strykas och jag är good to go. 

Bära tre talrikar, det klarar jag. Vara trevlig och tillmötesgående, inga problem. Berätta om de olika maträtterna, hmm. kan bli svårt. Men jag ska göra mitt bästa och hoppas att det ska gå vägen. Känns kul att få en sysselsättning efter några dagar utan. Så håll tummarna så kommer update. 
//Steff

ALLT.FRÅN.MITT.SINNE.&.LITE.FRÅN.MITT.MINNE

En vecka och två dagar. I Trondheim. Faan, jag älskar det! Den första veckan låg jag bara på latsidan, vilket man får säga vad man vill om. Men efter ett hektiskt, men roligt, år så kände jag att lite slapp får jag nog vara. 
 
Men i just detta nu kan jag ju faktiskt konstatera att arbetslösheten börjar kännas rätt så dull. Sitter vid burken och skickar ansökningar till jobb som jag inte har erfarenhet för och springer runt som ett yrväder på stan. Missförstå mig inte, jag är inte bitter. Jag sökte efter nya äventyr och utmaningar och det är ju såhär dom ska komma. 
 
Så, Trondheim i övrigt då? Ja, vilken fantastisk stad! Mysiga fik, en pub i varje hörn, bra resturanger och extremt trevligt folk. Känns nästan som man kom in i gemenskapen ganska omgående utan att ens tänka på det. Så med andra ord har jag fått en helt underbar bild av Norge, en som jag absolut inte hade när jag åkte från Arlanda. Kul att man kan bli motbevisad på bara tjugofyra timmar. 
 
Så anyway, det här blir min nya blogg, där jag kommer skriva allt från mitt sinne och kanske endel från mitt minne. 
Tack och bock!