KOS.MEG

Planerad ledig dag, men pga avöverbokat och sjukdomar på Asian så blir det jobb ändå, dock inte förrän 18.30 så då tänkte jag mig att fram tills dess blir det att hänga osminkad och jävlig hemma, tvätta lite, städa lite köpa lite god mat och bara hänga in i det sista. 

Igår köpte jag lite nya produkter, har bara provat foundationen igår men då tyckte jag den kändes super! Då jag de senaste åren har kört på kanebo var det trevligt att prova något nytt! 
//S




ROCKA.RÖTT

I lördags rockade jag röda läppar för första gången och kände mig hyfsat bekväm i det ändå. Fick ett sjukt infall och bara gick och köpte ett. Fick bli Russian Red från MAC efter många divideringar med butiksbiträdet. Så framöver kanske det inte bara blir rosa. Som det normalt sett är..! 
//S



SWEET.NOTHING

Calvin Harris igår. Helt underbart. Kommer ner till dödens dal och möts av en fantastisk känsla. Alla är på gott humör och vi går mot det enorma tält där alla har samlats för att skåda denna man. Faan vad bra det var! Hatten av för dig Harris. 
//S



MITT.SUSHIHJÄRTA

Oj vad mitt sushihjärta får sig en volt allt för ofta these days. Idag var jag och Jossi och dejtade lite med en sushiplate, ville bokstavligt talat rulla in i omklädningsrummet efter. 

Även om jag såklart saknar mitt kreativa jobb som frisör och alla ubderbara kunder och kollegor så måste jag ändå säga att jag hamnat på rätt resturang. Vi är en otrolig mix av människor i teamet, allt från svenska norrlänningar, en ensam norsk och ett stort gäng ryssar i köket. Men ändå så har vi stört kul ihop. 

Nu har jag och Alex myst ner oss i soffan och bara snackar massa drit.
//S



LOVE.IS.AN.ENDLESS.EMOTION

Tänk vad ett telefonsamtal kan göra. 13 minuter med min mamma och faan vad jag saknar dom där hemma! Två snabba minuter med min lilla lillebror också. Det är så sjukt men när jag befinner mig här så känns det lite som att tiden ska stå stilla hemma. Och att alla bara ska gå på paus. Men så funkar det ju inte riktigt. Livet rullar på även för mina nära och kära. 

En god nyhet är att jag och Mami pratade om att hon eventuellt ska komma och hälsa på mig här! Hoppas vi kan få ihop det, eftersom jag nog inte kommer hem något innan jul. 

Åh, är så sjukt många som jag saknar. Norrland; du är berikad med stört många bra människor! 
//S



DET.YTLIGA.INLÄGGET

Det här med håret är ett återkommande dilemma i mitt liv. Kan tyckas ytlig men skulle vilja påstå att 98% av båda manliga och kvinnliga könet förstår mig, även om så i hemlighet! Jag är så sjukt olycklig när jag känner mig ful i håret, och att den som väntar på något gott väntar alltid för länge tycker jag stämmer in totalt på hela den här utsparningsprocessen. Detta resulterar oftast i att jag kör i ett ton av extensions och känner mig drop dead gorgeous fram till den dagen då håret ger vika och jag måste plocka bort allt fejk. 

Vilket i sin tur resulterar i att håret är ojämnt, slitet och förbannat fult. Att man även känner sig som skallepär i Ronja Rövardotter skulle jag ju knappast säga är något som känns charmigt. Det blir alltså tillslut en ond cirkel då jag tröttnar på skallepär-looken och slänger i nytt Löshår och sen har helvetet börjat om igen.

Att jag dessutom just nu har rehab från gelenaglar, shopping och andra ytliga saker är ju saker son gör att livet känns lite trist att leva. Fyfaan vad fejk man egentligen är... Men det kan jag stå för, det är  tragiskt men tyvärr den bittra sanningen.
//S  



FRI.DAG

Ledig dag, spenderats med tusen koppar kaffe på Tulla Fisher med Erika. Följt av Paella från Sabor med Alex och nu ska vi ungefär krypa ner i soffan och bara ha en myskväll. 
G'night everyone!
//S 





BANKS

Går till banken för att fixa ett konto så jag kan få in min lön, vilket man såklart gärna vill. MEN här så behöver man inte bara ett personnummer utan även arbetsintyget vilket jag har på jobbet för att få öppna ett konto, ganska logiskt när jag tänker efter men sjukt störande när man sitter där och vill fixa konto. Har ju väntat två veckor på D-nummer som kom i fredags, vilket jag även behövde för att fixa bank. 
 
Så nu ska jag bege mig till jobbet för att sen gå tillbaka till banken och sen tillbaka till jobbet igen. Promenera!! 
Efter idag så är jag ledig både onsdag och torsdag. Känns sjukt men när man ändå börjar tidigast 15.30 så är det typ inte värt att vara ledig, man har ju ändå inget att göra. På torsdag ska jag dock på mässa med Vilde. Så då har vi ju faktiskt en aktivitet inplanerad. 
//S

TEFFANI.TURIST

En alldeles perfekt dag. Vaknar av solstrålar som tittar in genom fönstret och värmer skönt. Jag begav mig sedan på en liten utflykt till Nidarosdomen och lekte lite Ture Turist. Dock var kyrkan stängd så jag fick hålla mig utanför men det är nog den vackraste kyrka jag sett. Något som glädjer mig är att jag idag knäppte lite bilder med kameran för första gången sedan midsommar, så framöver så ska det bli mer bild och form i denna blogg.
 
Lite kaffe hos Viveca och en getingjakt som aldrig tog slut. Tänk er två tjejer som galna studsar runt i en hybel och försöker bli av med tre getingar. Tillslut fick vi ut dem och jag gick till jobbet och nu sitter jag här efter massa sushi med Grebacken i soffan. Perfect. 
//S
 
 
 

BIRTHDAY.GIRL

Igår fyllde Viveca hela 21 stora. Detta firades med tårta och kaffe innan jobb och därefter blev det en drink på Raus. Snart väntar jobb igen men först alltid en dusch. Inte lukta usch. 
//S 





Cava...

Och så hade denna måndag gått till ett slut. Har jobbat nonstop hela veckan och kör på med jobb hela denna vecka också. Men det fina med resturangbranschen är ju att det finns tid för nöjen ändå. och även sömn. Två favoritsaker. Nöjen och sova. Typ det bästa ever. 
 
Igår var det då Cavasöndag som stod på agendan efter jobbet. En liten hatkärlek till cavan. Det fina är att den slinker ner och kostar 150 pix, det mindre fina är ju även att den kostar 150 pix eftersom att den därför slinker ner rätt bra, vilket kan resultera i huvudvärk dagen efter. Men jag har klarat mig fint idag.
 
What else is new? Faller mer och mer för denna stad och har fått mig toppenkollegor. Vilket känns lite som a och o då man jobbar med en helt ny dygnsrytm. Men som sagt så älskar jag ju att sova länge så det känns som att det passar mitt lilla låtsasliv. 
 
I helgen har det varit G A L E T på Asian, tokmycket gäster och full jävla fart, idag var det annat, mycket få gäster och dött. Sååååå trist att jobba utan tempo. 
//S